MUĞLA / SEYDİKEMER - Seydikemer Anadolu Lisesi

Ara

TÜBİTAK 4006 bilim fuarı Kaymakamımız Yıldız Büyüker'in açılışı ile gerçekleştirildi..

Öğretmenler Günümüz kutlu olsun

Ara

Cumhuriyetimizin 100.yılı büyük coşkuyla kutlandı.

Ara

Cumhuriyet kosusunda kızlarda 1. ve 2. olan öğrencilerimiz ilce Kaymakamımız tarafından ödüllendirildi.

Ara

Gelecege nefes cumhuriyete nefes etkinliğimizde fidanlar toprakla buluştu..

Ara

2023 2024 öğretim yılı okul aile birliği genel toplantımız okul müdürünün açılış konuşmasıyla yapıldı.

Ara

Kariyer günleri projesi kapsamında ilk olarak  Sayın Kaymakamımız, Yıldız Büyüker'i ağırladık.

Mrt

YKS SINAVINA HAZIRLANAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZE YARDIMCI KAYNAK DESTEĞİNDE BULUNAN SEYDİKEMER BELEDİYESİNE VE BAŞKANIMIZ SAYIN YAKUP OTGÖZ'E TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında öğrencimiz Metin ERTÜK'ün  "DOĞAL AFETLER VE AFET YÖNETİMİ " adlı projesi Tübitak Ön Değerlendirme aşamasını geçmiştir. Öğrencimizin projesi İzmir Bölge Sergisinde yapılacak bölge yarışmalarına davet edilmiştir. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Şbt

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN OKULUMUZA GÖNDERİLEN 30 TABLET  ÖĞRENCİLERİMİZE DAĞITILDI.

ŞEHİTLERİMİZİ VE GAZİLERİMİZ ANISINA OKUL BAHÇEMİZE FİDAN DİKİMİ YAPTIK.