MUĞLA / SEYDİKEMER - Seydikemer Anadolu Lisesi

.
Menekşe Mah. Özgecan Aslan Caddesi No30 Seydikemer/MUĞLA
Vizyon
Vizyonumuz okulumuzun fiziki kapasitesiyle, eğitim-öğretimdeki kalitesiyle ilçemizin ihtiyaçlarını karşılayan lider bir eğitim kurumu olmaktır. Üniversite giriş sınavlarında başarıyı arttırmak ve okulumuzu bölgenin eğitim merkezi haline getirmek temel hedefimizdir.
Misyon
Öğrencilerimize eğitim-öğretim programını uygulamak, öğrencilerimizin ihtiyaç ve kabiliyetine uygun eğitim-öğretim hizmetleri sunmak,eğitim-öğretimin kalitesini arttırmak, öğrenci ve velilerimizi memnun etmektir.
Başarılar
Sportif başarılarımız- 2009 voleybol genç erkekler il birincisi- 2009 voleybol genç erkekler bölge üçüncüsü- 2010 kros genç kızlar il üçüncüsü- 2010 kros genç erkekler il dördüncüsü- 2010 voleybol genç erkekler Fethiye ikincisi- 2010 voleybol genç kızlar Fethiye birincisi- 2010 voleybol genç kızlar dalaman gurubu üçüncüsü- 2011 kros genç erkekler il dördüncüsü- 2011 kros genç kızlar il dördüncüsü- 2011 voleybol genç kızlar Fethiye birincisi....il dördüncüsü- 2011 voleybol genç kızlar Fethiye birincisi – il dördüncüsü- 2011 voleybol genç erkekler Fethiye grup ikincisi- 2012 voleybol genç erkekler Fethiye gurubundan çıkarak Muğla finallerinde oynama hakkı kazandık- daha önceki başarılarımız için okulumuz menüsü içindeki başarılarımız bağlantısını kullanabilirsiniz.
Klima,Soba
Minibüs, Belediye Otobüsü
Yerleşim Yeri
Seydikemer ilçemiz Fethiye-Antalya ana yolunun 23. kmsi üzerindedir. İlçemiz doğayla iç içe, kışları ılıman, yazları ise sıcak bir havaya sahip olan bir coğrafyadadır. Ev kiraları 250 TL ile 400 TL arasında olup çevre il ve ilçelere ulaşım kolaylığı da mevcuttur. Yine şehirler arası ulaşım sağlayan tüm otobüsler ilçemiz üzerinden geçmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kemer Beldesi 2012 Aralık ayı itibariyle ilçe olmuş olup adı Seydikemer olarak değiştirilmiştir. Fethiye´ ye uzaklık 24 Km. Muğla´ ya uzaklık 148 Kmdir.